Joost van Hunnik treedt toe als partner bij FG Lawyers


(foto Eiko Waleson)

T +31(0)20 760 31 36
M+31(0) 6  83589499
F +31(0)20 760 31 33

vanhunnik@wordpress-151149-2652345.cloudwaysapps.com
Download vCard

We zijn verheugd om vanaf 1 juni onze nieuwe partner, Joost van Hunnik, te verwelkomen bij FG Lawyers. Joost brengt een mooie staat van dienst in het financiële (toezicht)recht met zich met meer dan 15 jaar ervaring als advocaat, general counsel en bestuurder.

“Met zijn ervaring, ondernemersgeest en hands on advisering, zal Joost direct toegevoegde waarde hebben voor zowel onze cliënten als FG Lawyers. Joost zijn komst past naadloos in en zal bijdragen aan het verder op de kaart zetten van FG Lawyers als hét corporate en financieel recht niche advocatenkantoor voor onze doorlopend groeiende cliëntenbasis.”  Anne Hakvoort

Joost heeft jarenlange ervaring met krediet. Hij heeft gedegen kennis van het regulatoire landschap en heeft er plezier in om innovatieve fundingoplossingen te structureren. Hij houdt zich bezig met het opstellen van zowel productdocumentatie als documentatie voor investeerders, herstructureringen en litigation. Zijn expertise ziet onder meer op hypothecair krediet (woning en buy-to-let), consumentenkrediet.en MKB leningen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in vermogensbeheer en is hij vaak betrokken bij het vormgeven van investeringsvehikels, fondsen en investeringsmandaten.

Joost is de voormalig general counsel en lid van de raad van bestuur van Dynamic Credit, een innovatieve vermogensbeheerder en direct lender actief in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Daarnaast was hij als directeur van Dynamic Credit Funds ICAV, een Iers paraplufonds met een ABS fonds verantwoordelijk voor Investment Management and Regulatory Compliance. Voor zijn periode bij Dynamic Credit, werkte Joost als advocaat bij NautaDutilh in de sectie Banking and Finance en als senior jurist Finance and Litigation bij de Volksbank.

“Met veel plezier treed ik toe bij FG Lawyers. Ik zie er enorm naar uit om onze cliënten bij te staan in de interessante mogelijkheden en uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.  Ik ben zeer gemotiveerd om onze cliënten het best mogelijke, hands-on advies te bieden met een duidelijke focus op kwaliteit en een persoonlijke benadering. Ik ben groot voorstander van innovatie en ben onder de indruk van de wijze waarop FG Lawyers een sterke positie heeft ingenomen in deze markt, Ik zie ernaar uit om bij te dragen aan de volgende groeifase van kantoor.”  Joost van Hunnik